Over Marijn

Vroeger, toen ik nog klein en onbezonnen was, wilde ik ontdekkingsreiziger worden. Nieuwe landen ontdekken waar nog nooit iemand van had gehoord. Totdat ik erachter kwam dat velen mij al voor waren geweest en er dus niet veel meer te ontdekken viel. Ik wist toen nog niet dat je op allerlei manieren kan ontdekken en niet alleen zoals Marco Polo en Columbus deden.

Begin 2014 verhuisde ik echter met mijn gezin naar Amerika en daarna naar Singapore. Nu wóón ik dus in andere landen en een betere manier om een land, de mensen en de cultuur te ontdekken is er niet. Het is een rijkdom om in andere landen te mogen wonen en me elke dag te kunnen verwonderen over hoe anders het leven en de mensen er zijn.

Ik ben nieuwsgierig, ik verwonder me graag, onderzoek en ben een cijfer fetisjist. Deze eigenschappen breng ik samen in mijn blog. Mijn observaties als sociaal geograaf, maar ook als ontdekkingsreiziger en thuisblijfmoeder, onderzoek ik aan de hand van deskresearch. Ik vergelijk ze met Nederland, check feiten, haal er statistieken bij en schrijf dit alles op. Het is geen diepgravend onderzoek, maar het geeft wel een mooi beeld van het leven hier, gezien door mijn ogen, met een tikje wetenschap en humor erbij.

Gaan jullie mee op ontdekkingsreis?

Een gedachte over “Over Marijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s