Een ‘girls glamour party’ voor een 7-jarig meisje

Mijn grote dochter van 5 mocht vandaag op een girls glamour party van ons buurmeisje komen. Haar moeder had iets geweldigs bedacht, de rocking glamour truck, een truck die voorrijdt vol met glamour girls die de meisjes een onvergetelijke dag bezorgen, en dat alles voor een 7-jarig meisje. Helaas mocht ik er zelf niet bij zijn.

rocking glamour truck

De kleine dochter van 3 wilde natuurlijk ook naar dit geweldige feestje, dus haar kocht ik om met een ‘kinderijsje’ van een zeer bekend merk.

klein ijsje

De grote dochter kwam ’s avonds hyperactief thuis, vol van alles wat ze had meegemaakt. In de glamour truck waren haar haren gekruld en was haar gezicht opgemaakt. Iets wat ik liever had bewaard tot ze een tiener is en echt niet meer naar mij luistert. Helaas voor mij kwam ze hier nu al mee thuis…

make-up

4 gedachtes over “Een ‘girls glamour party’ voor een 7-jarig meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s