Welcome back!

hands-hold-colorful-word-welcome-back-blue-sky-many-caucasian-people-holding-letters-characters-building-english-54035597

‘Sweetie, you dropped your little cuddle blanket. Please pick it up yourself’, sprak de stewardess tegen mijn oudste dochter toen zij haar knuffelpopje op de grond had laten vallen in het vliegtuig. ‘Ja’, legde de stewardess mij later uit, ‘ik wil het niet aanraken, want ik zag dat ze het popje ook bij haar mond heeft gehouden.’

Na drie weken Nederlandse nuchterheid waren we weer op weg naar huis…

Later bij de paspoortcontrole wordt een Duitse toerist flink aangepakt. Nadat hij een vrolijk vakantiekiekje heeft gemaakt van zijn familie bij de strenge douanebeambte, wordt hij gedwongen om de foto’s te verwijderen. ‘They really have NO respect for other countries!’ riep de beambte die ons hielp uit. Ja, zo kan je het ook zien. Met de staart tussen de benen liep de toerist vervolgens weg om zijn koffers op te halen. Op naar een mooi verblijf in de VS.

Welcome to America!

En toch, het is heerlijk om weer thuis te zijn. Nog even de jetlag en het restant van de ellenlange zomervakantie doorkomen en dan zijn we weer helemaal backBack home, back to school and back to work. Stay tuned for more!

Een gedachte over “Welcome back!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s