Happy Birthday by Will Clayton, Flickr

Curious Life by Marijn is jarig!

Het is feest vandaag: precies een jaar geleden publiceerde ik mijn eerste artikel op mijn website Curious life by Marijn. Dat moet gevierd worden! En hoe kan ik dat anders doen dan met wat statistieken.

Bezoekers uit 76 landen

In totaal werd de website het afgelopen jaar maar liefst 3.795 keer bezocht en werd er 9.282 keer rond geklikt door deze bezoekers. De meeste bezoekers kwamen uit Nederland (1.695) en Amerika (1.009). En daarnaast nog uit 74 andere landen, waaronder Brazilië, Oeganda en Indonesië.

Meest geïnteresseerd in meetsysteem en bevallen

Het eerste artikel, een ellenlange zomer in een no-vacation nation, is sinds de lancering 535 bekeken. Bezoekers leken het meest geïnteresseerd in het Amerikaanse meetsysteem: ‘een gallon melk en een foot sneeuw’ werd maar liefst 665 keer gelezen. Ook het artikel ‘van babyshower tot meal train’ is populair en werd tot nu toe 441 keer bekeken. Overigens krijgt de website steeds meer bezoekers via zoekmachines binnen. In 2015 kwamen 54 bezoekers via een zoekmachine op de website terecht, in 2016 is dat tot aan vandaag al 193.

Verhaal achter de cijfers

Naast de statistieken is er natuurlijk ook altijd een softe kant aan het verhaal: het afgelopen jaar heeft mij veel gebracht wat niet in cijfers is uit te drukken. Niet alleen hielp het me de lange Amerikaanse zomer te overleven, ook ontdekte ik hoeveel energie schrijven mij geeft. Met elk artikel duik ik in een nieuw mini-avontuur, waarmee ik meer ontdek, leer en groei. Dank jullie wel, voor het lezen, het liken, het delen en meer. Hopelijk genieten, ontdekken en leren jullie een beetje mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s